Urządzenia i Akcesoria
Beef, Ale and Dumpling Stew
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 portions
Składniki
Dumplings
-
cheddar cheese cut into pieces2 oz
-
fresh parsley, leaves only4 sprigs
-
all-purpose flour5 oz
-
unsalted butter½ oz
-
baking powder1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
whole milk1 ½ oz
-
large egg1
Stew
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
stew meat cut into pieces (1 in.)28 - 32 oz
-
salt divided¾ tsp
-
ground black pepper divided¾ tsp
-
olive oil2 tbsp
-
yellow onion halved5 oz
-
olive oil½ oz
-
1 tsp beef stock paste, crumbledbeef stock cube crumbled1
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
water12 ½ oz
-
24 oz beerbrown ale24 oz
-
fresh button mushrooms quartered5 oz
-
carrots thinly sliced3 ½ oz
-
fresh parsley, leaves only (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1591.7 mg
Białko
59.7 g
Kalorie
3197.1 kJ /
764.1 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
50.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Classic Deep Dish Pizza
4 godz. 20 min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 godz. 10 min
NZ mustard sauce
15 min
Hearty Seafood Chowder
1 godz.
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 godz.
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 min
Cheesecakes in Jars
2 godz. 30 min
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1 godz. 20 min
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
Shredded Chicken Taco Filling
30 min
Rich Tomato Sauce
30 min