Nage de médaillons de plie

Nage de médaillons de plie

3.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions

Składniki

La nage
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • ½ c. à café de baies roses
  • 200 g de carottes coupées en fines rondelles
  • 200 g de bulbe de fenouil détaillé en dés
  • 100 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
  • 30 g de vin blanc sec
  • 700 g de fumet de poisson maison
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
Les médaillons de plie
  • 8 filets de plie sans peau
  • 4 tranches de coppa coupées en deux
  • 1000 g d'eau
  • le jus d'un citron jaune

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 262.8 kcal / 1098.5 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 12.5 g
Węglowodany 8.3 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Sód 721 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...