Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 gousses d'ail
- 2 brins de persil frais
- 2 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 2 branches de thym frais, effeuillées
- 70 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 301 kJ / 73 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Faire sauter du poivron rouge avec du piment et des crevettes
20 Min
Champignons de Paris entiers vapeur (100-300 g)
15 Min
Tajine de dorade à la chermoula
40 dk
Sardines à la marocaine
25 dk
Marinade poisson - Inspiration méditerranéenne
5 dk
Marinade pour poisson - Inspiration asiatique
5 dk
Jus de grenade au gingembre
5 dk
Bar cuit au four à l'italienne avec trempette aux poivrons grillés et salade de fenouil
40 dk
Macédoine de légumes d'été aux algues
45 Min
Salade de poivrons marinés et petits pains marocains
1h 35 min
Salade de pommes de terre et hareng fumé
55 dk
Champignons de Paris en quartiers vapeur (200-300 g)
15 Min