Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di mini brezel, salati
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline di 3 rametti lavate e asciugate
- 800 g di acqua
- 25 g di funghi porcini secchi
- 2 cubetti di dado per brodo ai funghi (per 0,5l)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di burro, non salato
- 300 g di riso per risotto
- 100 g di vino bianco, secco
- 200 g di formaggio Brie
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2247 kJ / 538 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 72 g
- Tłuszcz
- 19 g
Alternatywne przepisy
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40min
Purea di patate
45min
Purè di patate
45min
Risotto alla milanese
30 分钟
Riso casimiro
45min
Capuns grigionesi
35min
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Pesto alla genovese
20min
Risotto ai frutti di mare
1h 15 min
Risotto zucca e pancetta
25min
Impasto per pizza
1h