Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di mini brezel, salati
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline di 3 rametti lavate e asciugate
- 800 g di acqua
- 25 g di funghi porcini secchi
- 2 cubetti di dado per brodo ai funghi (per 0,5l)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di burro, non salato
- 300 g di riso per risotto
- 100 g di vino bianco, secco
- 200 g di formaggio Brie
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2247 kJ / 538 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 72 g
- Tłuszcz
- 19 g
Alternatywne przepisy
Chutney di zucca e albicocche
Brak ocen
Zuppa di pesce misto
40 min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Cotechino e lenticchie
1h
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1h
Penne lisce al ragù di trevisana
40 min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1h
Tiramisù
5sa 40 dk
Spezzatino di manzo
1h 50min
Torta di carote
1h 10min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min