Risotto ai funghi porcini con brie

Risotto ai funghi porcini con brie

4.0 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di mini brezel, salati
    50 g
  • di timo fresco le foglioline di 3 rametti lavate e asciugate
    5 rametti
  • di acqua
    800 g
  • di funghi porcini secchi
    25 g
  • cubetti di dado per brodo ai funghi (per 0,5l)
    2
  • di cipolle tagliate a metà
    80 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di burro, non salato
    1 cucchiaio
  • di riso per risotto
    300 g
  • di vino bianco, secco
    100 g
  • di formaggio Brie
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 538 kcal / 2247 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 72 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...