Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di cipolle, halbiert
- 20 g di burro chiarificato
- 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- ½ cucchiaino di sale, nach Geschmack
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 15 g di farina
- 120 g di acqua
- 250 g di funghi champignon, freschi, a fette
- 1 dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
- 50 g di vino bianco, secco
- 1 ½ cucchiaio di amido di mais (maizena)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, Blätter abgezupft
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1411 kJ / 338 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 17 g
Alternatywne przepisy
Rösti alla bernese
40 Min
Crema Thermomix®
45 Min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 Min
Crema Thermomix®
45 Min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1 Std.
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Insalata di patate
1 Std. 5 Min
Riso casimiro
45 Min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Biscotti milanesini
3 Std.
Filetto di maiale in salsa di senape
30 Min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 Min