Carne di manzo in salsa alla panna e funghi

Carne di manzo in salsa alla panna e funghi

3.5 2 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di olio di oliva
  • 600 g di filetto di manzo a listarelle (1 cm x 1 cm 4 cm)
  • 2 pizzichi di pepe macinato
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 g di cipolla a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 250 g di funghi, freschi in quarti
  • 30 g di acqua
  • 10 g di amido di mais (maizena)
  • ½ cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
    ½ dado di carne per brodo (per 0.5 l)
  • 1 cucchiaino di mostarda
  • 200 g di panna, min. 30% di grassi
  • 50 g di cetriolini sott'aceto (opcjonalnie) a listarelle
  • prezzemolo fresco (opcjonalnie) tritato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 449 kcal / 1871 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...