Spaghetti alla carbonara

Spaghetti alla carbonara

3.9 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
    40 g
  • di pecorino (opcjonalnie) a pezzi (3 cm)
    30 g
  • di guanciale di maiale a cubetti
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
  • uovo
    1
  • tuorli d'uovo
    3
  • di pepe nero macinato
    3 pizzichi
  • di sale
    1 pizzico
  • di pasta secca tipo spaghetti
    320 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 716.8 kcal / 2999 kJ
Białko 24.2 g
Tłuszcz 42.2 g
Węglowodany 63.5 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...