Spezzatino di manzo su purea di sedano

Spezzatino di manzo su purea di sedano

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • cipolla tagliata a metà
    1
  • spicchi di aglio
    2
  • di olio vegetale
    30 g
  • di spezzatino di manzo
    600 g
  • di funghi champignon freschi, a fette (5 mm)
    200 g
  • peperone rosso (150 g), a cubetti (2 cm)
    1
  • di dado per brodo vegetale
    2 cucchiaini colmi
    2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • di farina di carrube
    1 cucchiaino
  • di senape
    2 cucchiaino
  • di paprica dolce
    2 cucchiaini rasi
  • di pepe macinato
    ½ cucchiaino
  • di panna acida (10% di grasso)
    150 g
  • di concentrato di pomodoro
    100 g
  • di acqua
    150 g
  • di sedano rapa a pezzi
    400 g
  • di radici di prezzemolo a pezzi
    300 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di noce moscata in polvere
    ¼ cucchiaino
  • di burro, non salato a pezzi
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 530 kcal / 2222 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 10.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...