
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g mleka, 3,2%, w temp. pokojowej
- 120 g jogurtu, 1,8% tłuszczu
- 50 g mleka w proszku (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 słoik
- Kalorie
- 371 kJ / 89 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Pitny jogurt stracciatella w naczyniu miksującym
12h 10min
Pitny jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12h 10min
Jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12h 10min
Jogurt grecki
12h 15 min
Jogurt waniliowy
12h 20min
Majonez
5min
Cukier waniliowy
72 godz.
Marynowany ser typu feta
170h
Ser typu halloumi
29h
Jogurt naturalny na Varomie
12 Std.
Jogurt Balans
2 Std. 10 Min
Granola kokosowa
1h 40min