
Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle z marchewki i cukinii
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 porcji
Składniki
-
400 g marchewki
-
400 g cukinii małej, ze skórką
-
500 g wody
-
1 ½ łyżki oliwy z oliwek, extra virgin
-
1 łyżka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
sól do smaku
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
69.1 kcal /
289 kJ
Białko
1.4 g
Tłuszcz
3.7 g
Węglowodany
8.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Sód
54.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Flan z ricottą, szpinakiem i pistacjami
30 min
Mąka ze zmielonych ziaren zbóż
5 min
Sałatka z makaronu z pstrągiem i warzywami
45 min
Nadziewane warzywa
1 godz. 20 min
Sorbet cytrynowy
8 godz. 20 min
Ziołowy kurczak Aleksandry Miotk
1 godz. 10 min
Sos z octu balsamicznego i musztardy
5 min
Warzywa w sosie holenderskim
1 godz. 10 min
Filety z dorsza z masłem cytrusowym
50 min
Duszone warzywa
10 min
Ryba z warzywami na parze
1 godz. 15 min
Kotleciki ziołowe w sosie
1 godz.