Urządzenia i Akcesoria
脆皮蛋餅皮
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
8 片
Składniki
-
水300 克
-
油 多備一些抹油和煎餅用20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
中筋麵粉320 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片
Sód
47.3 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
742.3 kJ /
177.6 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
29.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
吃早餐囉!
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan