脆皮蛋餅皮

脆皮蛋餅皮

3.6 18 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
8 片

Składniki

  • 300 克
  • 多備一些抹油和煎餅用
    20 克
  • ¼ 茶匙
  • 中筋麵粉
    320 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 片

Sód 47.3 mg
Białko 4.6 g
Kalorie 742.3 kJ / 177.6 kcal
Tłuszcz 4.3 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 29.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...