Urządzenia i Akcesoria
芋頭燒雞
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
油20 克
-
蔥 切段15 克
-
新鮮香菇 切片3 朵
-
芋頭 去皮、切塊(約3公分)350 克
-
帶皮雞腿肉 切塊(約3公分)500 克
-
醬油2 大匙
-
糖1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
水100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
26.174 g
Kalorie
1472 kJ /
351 kcal
Tłuszcz
14.98 g
Błonnik
2.244 g
Węglowodany
26.273 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan