Urządzenia i Akcesoria
桂圓蛋糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
9 杯
Składniki
-
奶油 切塊,多備一些刷油用200 克
-
桂圓乾180 克
-
帶皮杏仁果50 克
-
黑糖130 克
-
鹽½ 茶匙
-
蛋3 顆
-
低筋麵粉240 克
-
泡打粉1 茶匙
-
牛奶120 克
-
蜂蜜 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 杯
Białko
7.653 g
Kalorie
1864 kJ /
445 kcal
Tłuszcz
22.373 g
Błonnik
1.31 g
Węglowodany
55.244 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
放學後點心
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan