Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 牛肉 ,切丁(約2公分)
- 10 克 蠔油
- ½ 茶匙 太白粉
- 10 克 米酒
- 10 克 蒜頭
- 20 克 油
- 150 克 蘋果 ,去皮去籽,切小塊(約1公分)
- 50 克 小黃瓜 ,洗淨,切小塊(約1公分)
- 30 克 紅甜椒 ,洗淨,切小塊(約1公分)
- Wartości odżywcze
- na 4 人份
- Kalorie
- 2347.6 kJ / 561.6 kcal
- Białko
- 41.1 g
- Węglowodany
- 39.4 g
- Tłuszcz
- 28.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 117.6 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 708.5 mg