牛肉炒蘋果丁

牛肉炒蘋果丁

3.6 20 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 牛肉 切丁(約2公分)
    200 克
  • 蠔油
    10 克
  • 太白粉
    ½ 茶匙
  • 米酒
    10 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 20 克
  • 蘋果 去皮去籽,切小塊(約1公分)
    150 克
  • 小黃瓜 洗淨,切小塊(約1公分)
    50 克
  • 紅甜椒 洗淨,切小塊(約1公分)
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 708.5 mg
Białko 41.1 g
Kalorie 2347.6 kJ / 561.6 kcal
Tłuszcz 28.9 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 117.6 g
Węglowodany 39.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...