Urządzenia i Akcesoria
牛肉炒蘋果丁
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
牛肉 切丁(約2公分)200 克
-
蠔油10 克
-
太白粉½ 茶匙
-
米酒10 克
-
蒜頭10 克
-
油20 克
-
蘋果 去皮去籽,切小塊(約1公分)150 克
-
小黃瓜 洗淨,切小塊(約1公分)50 克
-
紅甜椒 洗淨,切小塊(約1公分)30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
708.5 mg
Białko
41.1 g
Kalorie
2347.6 kJ /
561.6 kcal
Tłuszcz
28.9 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
117.6 g
Węglowodany
39.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
2020 超市系列-牛肉
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan