Urządzenia i Akcesoria
葡萄乾起司饅頭&蟹肉棒蒸蛋、珍寶米漿
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
饅頭麵糰發酵
-
水130 克
-
冰糖粉20 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
油5 克
-
中筋麵粉250 克
-
鹽¼ 茶匙
蟹肉棒蒸蛋
-
蟹肉棒 多備一點裝飾用5 條
-
蛋3 顆
-
300 克 高湯水300 克
-
鹽¼ 茶匙
饅頭麵糰整型
-
少許 水牛奶少許
-
葡萄乾30 克
-
起士片6 片
珍寶米漿和組合
-
水1200 克
-
米30 克
-
十穀米50 克
-
白芝麻1 大匙
-
二砂糖80 克
-
熟花生50 克
-
蔥 切蔥花1 枝
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
210.5 mg
Białko
20 g
Kalorie
2492.3 kJ /
596.3 kcal
Tłuszcz
14.1 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
149.2 g
Węglowodany
98.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一日食記
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan