白菜五花肉

白菜五花肉

4.0 5 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 1 茶匙
  • 蝦米
    1 茶匙
  • 帶皮五花肉 切片(厚約0.5公分)
    200 克
  • 醬油
    20 克
  • 米酒
    30 克
  • 大白菜 切段(約3公分)
    300 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 蒜苗 切段(約2公分)
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8.575 g
Kalorie 897 kJ / 214 kcal
Tłuszcz 17.45 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...