Urządzenia i Akcesoria
蔥花捲
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 個
Składniki
-
水650 克
-
糖20 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
中筋麵粉300 克
-
鹽 需多備一些½ 茶匙
-
油 需多備一些10 克
-
蔥 切蔥花50 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 個
Sód
70.6 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
663.3 kJ /
158.7 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
30.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
吃早餐囉!
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan