Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 petit oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 carotte, coupée en rondelles
- 25 g de céleri branche, coupé en morceaux de 2 cm
- 25 g de feuilles vertes de poireau, coupées en morceaux
- 1 clou de girofle (opcjonalnie)
- 1 c. à café de sel
-
2
brins de thym frais
lub 1 feuille de laurier frais - 1 pincée de poivre moulu
- 1 carcasse d'un petit poulet cuit, coupée en morceaux
- 850 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 800 g
- Kalorie
- 69 kJ / 16 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boisson végétale à l'amande
12 godz. 15 min
Dorer 250 g de porc en lanières
15 Min
Chapelure
5min
Herbes salées
15 Min
Le beurre clarifié
20 min
Gigot d'agneau sous-vide
5h 15min
Fond de volaille
45 min
Bouillon de légumes
1 godz. 30 min
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4h 25min
Sous-vide filets de poulet
1sa 55 dk
Goulasch de bœuf traditionnel autrichien
4h
Bouillon de poulet maison
50 min