![Branzino sottovuoto al pepe rosa Branzino sottovuoto al pepe rosa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C98B0D4F-DC06-4965-8D4E-87CB2D88FDE4/Derivates/5b47ab68-4a83-49f2-9ed5-a2d34efab565.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Branzino sottovuoto
- 1700 g di acqua
- 600 g di filetti di branzino (4x150 g ciascuno, spessore 2 cm)
- 4 pizzichi di sale
- 3 - 4 cucchiaini di pepe rosa in grani + q.b. per servire
- 20 g di olio extravergine di oliva
Citronette
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Białko
- 32.1 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 22.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Asparagi sottovuoto
50min
Calamari Sottovuoto
50min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8 Std. 30 Min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45 min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Salmone sottovuoto al mojto
3 godz.
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 godz.
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min