Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Branzino sottovuoto al pepe rosa
TM6

Branzino sottovuoto al pepe rosa

4.4 (34 oceny)

Składniki

Branzino sottovuoto

  • 1700 g di acqua
  • 600 g di filetti di branzino (4x150 g ciascuno, spessore 2 cm)
  • 4 pizzichi di sale
  • 3 - 4 cucchiaini di pepe rosa in grani + q.b. per servire
  • 20 g di olio extravergine di oliva

Citronette

  • 10 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1397 kJ / 334 kcal
Białko
32.1 g
Węglowodany
0 g
Tłuszcz
22.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy