Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Branzino sottovuoto
- 1700 g di acqua
- 600 g di filetti di branzino (4x150 g ciascuno, spessore 2 cm)
- 4 pizzichi di sale
- 3 - 4 cucchiaini di pepe rosa in grani + q.b. per servire
- 20 g di olio extravergine di oliva
Citronette
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Białko
- 32.1 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 22.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Asparagi sottovuoto
50 Min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 Std. 30 Min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30 min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3小时 20 分钟
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min