Urządzenia i Akcesoria
Sorbet jabłko-kiwi-szpinak
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz.
4 porcje
Składniki
-
60 - 80 g cukru
-
100 g liści szpinaku baby, świeżych
-
370 - 400 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki, uprzednio zamrożonych
-
130 - 140 g kiwi pokrojonych na kawałki, uprzednio zamrożonych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
10 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
631.3 kJ /
150.8 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
37.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PYSZNE HISTORIE
66 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Smoothie pomarańcza-jabłko-szczaw
15 min
Lody jabłkowe z miętą
8 godz. 20 min
Napój z granatu i imbiru
15 min
Lody truskawkowo-jogurtowe
25 min
Krem pomarańczowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25 min
Żelki cytrynowo-imbirowe
1 godz. 30 min
Sorbet jagodowy z miętą
30 min
Zielone smoothie z kiwi, awokado i imbirem
5 min
Witaminowe shoty z różowym grejpfrutem
25 min
Smoothie z kiwi i imbirem
10 min
Lody malinowe na jogurcie kokosowym
10 min
Smoothie selerowo-jabłkowe
5 min