
Urządzenia i Akcesoria
Sorbet jabłko-kiwi-szpinak
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz.
4 porcje
Składniki
-
cukru60 - 80 g
-
liści szpinaku baby, świeżych100 g
-
jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki, uprzednio zamrożonych370 - 400 g
-
kiwi pokrojonych na kawałki, uprzednio zamrożonych130 - 140 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
150.8 kcal /
631.3 kJ
Białko
1.5 g
Tłuszcz
0.8 g
Węglowodany
37.5 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
10 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE HISTORIE
66 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Sorbet bananowy z wiśniami
6 godz. 10 min
Sorbet jagodowy z miętą
30 min
Sorbet rabarbarowo-truskawkowy
10 min
Lody wiśniowo-bananowe
10 min
Sorbet z truskawek
1 godz.
Lody malinowe na jogurcie kokosowym
10 min
Lody jabłkowe z miętą
8 godz. 20 min
Granita truskawkowa
15 min
Sorbet truskawkowy
5 min
Lody truskawkowo-jogurtowe
25 min
Sorbet z owoców leśnych
1 min
Lody jabłkowo-truskawkowe
5 min