Sorbet jabłko-kiwi-szpinak
TM6 TM5

Sorbet jabłko-kiwi-szpinak

4.8 (287 ocen)

Składniki

  • 60 - 80 g cukru
  • 100 g liści szpinaku baby, świeżych
  • 370 - 400 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki, uprzednio zamrożonych
  • 130 - 140 g kiwi, pokrojonych na kawałki, uprzednio zamrożonych

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
631.3 kJ / 150.8 kcal
Białko
1.5 g
Węglowodany
37.5 g
Tłuszcz
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
3.3 g
Sód
10 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy