Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de azúcar
- 350 g de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos
- 120 g de leche
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 12749.1 kJ / 3047.1 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 126.1 g
- Tłuszcz
- 287.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 182.2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 91.3 mg
Alternatywne przepisy
Ganache de chocolate
1h 10min
Crema pastelera
10min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Bizcocho genovés
1h 50min
Glaseado blanco
5 Min
Fondant (pasta de azúcar)
5 Min
Ganache de chocolate blanco
1 Std. 5 Min
Tarta para celebraciones
7h
Fantasmas de merengue
4h
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25h 40 min
Almíbar básico
10min
Nata de trufa
8h 15 min