Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de azúcar
- 350 g de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos
- 120 g de leche
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 12749.1 kJ / 3047.1 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 126.1 g
- Tłuszcz
- 287.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 182.2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 91.3 mg
Alternatywne przepisy
Bombones de gianduja
1h
Ganache de chocolate
1h 10min
Crema pastelera
10 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Masa choux
2h
Bizcocho genovés
1h 50 min
Glaseado blanco
5 min
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25 Std. 40 Min
Nata de trufa
8h 15min
Ganache de chocolate blanco
1 godz. 5 min
Almíbar básico
10 min
Brazo de gitano
3h