Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 200 g de harina de repostería
- 150 g de azúcar
- ½ sobre de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 125 g de agua
- 125 g de leche
- 90 g de aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 846 kJ / 202 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 26.8 g
- Tłuszcz
- 9.6 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Magdalenas
1 Std.
Bizcocho cebra
1h 10 min
Magdalenas chocolate
1 Std.
Bizcocho de chocolate sin huevo
1h 25 min
Muffins de cacao (sin huevo y sin lactosa)
1h 10 min
Rosquillas de bizcocho de chocolate
1ωρ. 50 λεπτ.
Muffins con pepitas de chocolate
1 Std.
Cake de chocolate cuatro cuartos
1 Std.
Bizcocho de chocolate y nueces
1h 40 min
Magdalenas rellenas de chocolate
30 min
Galletas con pepitas de chocolate
50 Min
Bizcocho de yogur con chocolate con leche
50 Min