
Urządzenia i Akcesoria
Magdalenas de chocolate (sin huevo)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 unidades
Składniki
-
50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
200 g de harina de repostería
-
150 g de azúcar
-
½ sobre de levadura química en polvo
-
1 cucharadita de bicarbonato
-
125 g de agua
-
125 g de leche
-
90 g de aceite de oliva
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
202 kcal /
846 kJ
Białko
2.3 g
Tłuszcz
9.6 g
Węglowodany
26.8 g
Błonnik
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania