Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mezcla de chocolate blanco
- 75 g de azúcar
- 2 huevos
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- 150 g de chocolate blanco en trozos
- 80 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
Mezcla de chocolate negro
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- 100 g de azúcar
- 50 g de harina de repostería
- 3 huevos
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 867 kJ / 270 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 17.1 g
- Tłuszcz
- 14.1 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brioche de chocolate y avellana
2h 20 min
Brownie rápido
25min
Bizcocho veteado
2u.
Bizcocho cebra
1h 10min
Bizcocho de yogur con chocolate con leche
50min
Cookies de chocolate blanco con pepitas negras
40min
Magdalenas rellenas de chocolate
30min
Cake de chocolate cuatro cuartos
1u.
Bizcocho de chocolate y nueces
1h 40min
Muffins con pepitas de chocolate
1u.
Cookies brownie de chocolate
1h 15min
Galletas con pepitas de chocolate
50min