Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mezcla de chocolate blanco
- 75 g de azúcar
- 2 huevos
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- 150 g de chocolate blanco en trozos
- 80 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de polvo de hornear
Mezcla de chocolate negro
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- 100 g de azúcar
- 50 g de harina de repostería
- 3 huevos
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 867 kJ / 270 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 17.1 g
- Tłuszcz
- 14.1 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookies brownie de chocolate
1h 15min
Brownie rápido
25 min
Bizcocho cebra
1 godz. 10 min
Muffins de chocolate con corazón de frambuesa
1h 15min
Tarta de chocolate con dos texturas
1h 40min
Magdalenas chocolate
1h
Bizcocho de chocolate sin huevo
1h 25min
Muffins con pepitas de chocolate
1h
Cake de chocolate cuatro cuartos
1h
Bizcocho de chocolate y nueces
1h 40min
Galletas con pepitas de chocolate
50 min
Bizcocho de yogur con chocolate con leche
50 min