Croissant de masa brioche hojaldrada

Croissant de masa brioche hojaldrada

4.1 33 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz. 40 min
30 unidades

Składniki

Masa madre
  • 100 g de leche
  • 30 g de levadura prensada fresca
  • 170 g de harina de fuerza
Masa de croissant
  • 340 g de harina de fuerza
  • 80 g de agua
  • 1 huevo
  • 75 g de azúcar
  • 1 cucharadita de sal
  • 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
  • 250 g mantequilla (en un bloque)

Wartości odżywcze na 30 unidades

Kalorie 4820.1 kcal / 20148 kJ
Białko 66.8 g
Tłuszcz 307.1 g
Węglowodany 447.1 g
Błonnik 19.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...