Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 80 g de nata (mínimo 30% de grasa)
- Wartości odżywcze
- na 180 g
- Kalorie
- 3657 kJ / 874 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 48.1 g
- Tłuszcz
- 72.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 42.9 g
- Błonnik
- 10.9 g
- Sód
- 50.4 mg
Alternatywne przepisy
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min
Ganache de chocolate
1h 10min
Bizcocho genovés
1h 50min
Masa sablé
1h 50min
Glaseado blanco
5min
Ganache de chocolate blanco
1h 5min
Crema de mantequilla
5min
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Almíbar básico
10min
Bizcocho triple de chocolate
2 Std. 20 Min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Nata de trufa
8h 15min