Urządzenia i Akcesoria
Glaseado de chocolate (ganache)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
180 g
Składniki
-
100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
80 g de nata (mínimo 30% de grasa)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 g
Sód
50.4 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
3657 kJ /
874 kcal
Tłuszcz
72.2 g
Błonnik
10.9 g
Tłuszcz nasycony
42.9 g
Węglowodany
48.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baño de chocolate
5 min
Almíbar básico
10 min
Ganache de chocolate
1 godz. 10 min
Crema pastelera
10 min
Bizcocho genovés
1 godz. 50 min
Profiteroles
2 godz.
Crema de mantequilla
5 min
Glaseado blanco
5 min
Ganache de chocolate blanco
1 godz. 5 min
Masa sablé con cacao
1 godz.
Frosting de chocolate y mantequilla
10 min
Bizcocho triple de chocolate
2 godz. 20 min