
Urządzenia i Akcesoria
Pizza Varoma
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
de gouda coupé en morceaux90 g
-
de farine de blé et un peu pour le plan de travail125 g
-
de lait60 g
-
de levure chimique (1/2 sachet)1 c. à café
-
d'huile végétale et un peu pour les ramequins5 g
-
de sel½ c. à café
-
de levure boulangère fraîche5 g
-
de purée de tomates séchées type tapenade de tomates confites100 g
-
de mélange d'épices pour pizza½ c. à café
-
d'eau700 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
174 kcal /
730 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ramequins vapeur
10 Przepisów
Francja
Francja