Pizza Varoma

Pizza Varoma

4.3 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • de gouda coupé en morceaux
    90 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    125 g
  • de lait
    60 g
  • de levure chimique (1/2 sachet)
    1 c. à café
  • d'huile végétale et un peu pour les ramequins
    5 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de levure boulangère fraîche
    5 g
  • de purée de tomates séchées type tapenade de tomates confites
    100 g
  • de mélange d'épices pour pizza
    ½ c. à café
    ½ c. à café d'herbes de Provence déshydratées
  • d'eau
    700 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 174 kcal / 730 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...