
Urządzenia i Akcesoria
Buraczki na ciepło na szybko
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porcje
Składniki
-
czerwonych buraków pokrojonych na kawałki500 g
-
ząbek czosnku1
-
oleju rzepakowego30 g
-
soli½ - 1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ - ½ łyżeczki
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego5 - 15 g
-
cukru (opcjonalnie)5 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
127.3 kcal /
532.4 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
7.8 g
Węglowodany
13.9 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Sód
533.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE HISTORIE
66 Przepisów
Polska
Polska