
Urządzenia i Akcesoria
Surówka z czerwonej kapusty
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 porcje
Składniki
-
czerwonej kapusty pokrojonej na kawałki400 g
-
jabłka bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki170 g
-
marchewki pokrojonej na kawałki80 g
-
jogurtu naturalnego gęstego100 g
-
majonezu (opcjonalnie)20 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego15 - 20 g
-
cukru1 łyżeczka
-
soli1 - 1 ½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego1 - 1 ½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
83.9 kcal /
350.8 kJ
Białko
2.7 g
Tłuszcz
1.2 g
Węglowodany
18.3 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Sód
779.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

JEDZ KOLOROWO
12 Przepisów
Polska
Polska