Surówka z kapusty pekińskiej i koperku

Surówka z kapusty pekińskiej i koperku

4.8 3.9K ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 porcje

Składniki

  • cebuli pokrojonej na kawałki
    20 g
  • koperku, świeżego tylko liście
    10 g
  • kapusty pekińskiej bez twardych części, pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
    250 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • majonezu (patrz wariant)
    25 g
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    1 łyżeczka
  • cukru
    1 łyżeczka

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 121.5 kcal / 508.4 kJ
Białko 2.3 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 7.4 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 738.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...