Urządzenia i Akcesoria
Surówka z kapusty pekińskiej i koperku
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 porcje
Składniki
-
20 g cebuli pokrojonej na kawałki
-
10 g koperku, świeżego tylko liście
-
250 g kapusty pekińskiej bez twardych części, pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
-
½ łyżeczki soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
25 g majonezu (patrz wariant)
-
1 łyżeczka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
1 łyżeczka cukru
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
738.4 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
508.4 kJ /
121.5 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
7.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coleslaw z czerwonej kapusty
15 min
Surówka wielowarzywna
10 min
Coleslaw
15 min
Surówka z młodej kapusty
20 min
Surówka z kalarepy i rzodkiewki
10 min
Surówka z kalarepy i marchewki
10 min
Surówka z kiszonych ogórków
15 min
Surówka z surowego buraka
10 min
Surówka z marchewki i pora
15 min
Surówka z kapusty pekińskiej
5 min
Surówka brokułowa całoroczna
10 min
Surówka z kiszonej kapusty
15 min