Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 juniper berries
- 6 allspice berries
- 2 tsp pink peppercorns
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 20 g gin of choice (see Tips)
- sea salt, to season
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
Gin and peppercorn sauce
- 50 g eschalots
- 2 tsp pink peppercorns
- 50 g gin of choice
- 1 tsp white wine vinegar
- 1 tbsp oil, to fry
- 100 g unsalted butter, plus an extra 1 tbsp
- 2 egg yolks
- mixed salad leaves, to serve
- salt, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2670.6 kJ / 635.9 kcal
- Białko
- 44.8 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 51.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 23 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 118.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Béarnaise sauce
20 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1hod. 5min
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Pork fillet with chilli and coconut relish
45 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Lemon caper butter
10 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min