Urządzenia i Akcesoria
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
juniper berries10
-
allspice berries6
-
pink peppercorns2 tsp
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
gin of choice (see Tips)20 g
-
sea salt to season
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
Gin and peppercorn sauce
-
eschalots50 g
-
pink peppercorns2 tsp
-
gin of choice50 g
-
white wine vinegar1 tsp
-
oil to fry1 tbsp
-
unsalted butter plus an extra 1 tbsp100 g
-
egg yolks2
-
mixed salad leaves to serve
-
salt to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
118.7 mg
Białko
44.8 g
Kalorie
2670.6 kJ /
635.9 kcal
Tłuszcz
51.2 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
23 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Apple tart (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Glazed carrots with honey
1 godz. 10 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Peppercorn sauce
20 min
Garlic and herb butter
10 min
Whole steamed chicken
1 godz. 20 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min