Sugo di verdure

Sugo di verdure

4.7 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolle tagliate a metà
    100 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio di oliva
    20 g
  • di carote a pezzi
    60 g
  • di zucchine tagliate a pezzi
    300 g
  • di funghi champignon tagliati a pezzi
    100 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi in scatola o fresca
    500 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero + q.b.
    ¼ di cucchiaino
  • di basilico secco
    1 cucchiaino
  • di burro
    1 cucchiaino
  • foglie di basilico fresco a pezzetti
    8
  • di prezzemolo fresco (opcjonalnie) tritato, sole le foglie
    1 - 2 cucchiai
  • Parmigiano, grattugiato (opcjonalnie)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 121 kcal / 506 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 3.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...