Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Tasca di vitello ripiena a Cottura Lenta
TM6

Tasca di vitello ripiena a Cottura Lenta

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 20 g di pangrattato
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
  • 2 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • ½ spicchio di aglio
  • 30 g di scalogno
  • 30 g di sedano a pezzi
  • 50 g di carota, pelata e a pezzi
  • 1500 g di acqua
  • 70 g di pasta di salame
    lub 70 g di salsiccia cruda
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 550 g di carne di vitello, tasca

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1345.3 kJ / 321.5 kcal
Białko
40.5 g
Węglowodany
6.6 g
Tłuszcz
15.4 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Błonnik
0.8 g
Sód
712.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy