Wersje kompatybilne
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mini soufflè
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 400 g di cimette di broccoli romanesco
- 1000 g di acqua
- 120 g di latte intero
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Fonduta al caprino
- 200 g di caprino
- 50 g di latte intero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 793.6 kJ / 189.7 kcal
- Białko
- 12.7 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 13.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 369.6 mg
Alternatywne przepisy
Purè di cavolfiore (vegan)
40min
Purè di cavolfiore profumato al tartufo
25 Min
Flan al cavolo viola
55min
Sformatini di verza e mortadella
1 Std. 30 Min
Flan di carote
50 Min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1 Std. 15 Min
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1 godz. 35 min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 Min
Tortini di zucca
1h 20min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Flan di cavolfiore
45 Min