Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
TM6 TM5 TM31

Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino

4.0 (45 ocen)

Składniki

Mini soufflè

  • 60 g di pecorino Romano a pezzi
  • 400 g di cimette di broccoli romanesco
  • 1000 g di acqua
  • 120 g di latte intero
  • 2 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe

Fonduta al caprino

  • 200 g di caprino
  • 50 g di latte intero
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
793.6 kJ / 189.7 kcal
Białko
12.7 g
Węglowodany
4.2 g
Tłuszcz
13.6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
2.1 g
Sód
369.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy