Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 - 40 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti (opcjonalnie)
- 100 g di mango, la polpa a pezzi
- 100 g di albicocche, pelate, denocciolate e a pezzi
- 250 g di yogurt greco bianco non dolcificato
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 376 kJ / 90 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelato ai frutti di bosco
12h 15min
Ghiacciolo al gianduia
6h 15min
Ghiaccioli all'arancia
7 Std. 25 Min
Gelato veloce alla fragola
20min
Ghiacciolo bicolore fragola e banana
8h
Ghiacciolone alla fragola
6 Std. 20 Min
Ghiacciolo alla pesca
7 godz. 30 min
Ghiaccioli cremosi latte e menta
9h 20min
Ghiaccioli cremosi pesca e melone
9 godz. 30 min
Sorbetto mango e banana
15 min
Gelato banana e ananas
8 godz. 20 min
Gelato banane, mele e yogurt
8h 15min