Ghiaccioli cremosi mango e albicocca

Ghiaccioli cremosi mango e albicocca

5.0 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 9 godz. 30 min
8 pezzi

Składniki

  • 30 - 40 g di zucchero
  • ½ stecca di vaniglia (opcjonalnie) i semini estratti
  • 100 g di mango la polpa a pezzi
  • 100 g di albicocche pelate, denocciolate e a pezzi
  • 250 g di yogurt greco bianco non dolcificato

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 90 kcal / 376 kJ
Białko 2.9 g
Tłuszcz 3.8 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...