
Urządzenia i Akcesoria
Ghiaccioli cremosi mango e albicocca
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 9 godz. 30 min
8 pezzi
Składniki
-
30 - 40 g di zucchero
-
½ stecca di vaniglia (opcjonalnie) i semini estratti
-
100 g di mango la polpa a pezzi
-
100 g di albicocche pelate, denocciolate e a pezzi
-
250 g di yogurt greco bianco non dolcificato
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
90 kcal /
376 kJ
Białko
2.9 g
Tłuszcz
3.8 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ghiaccioli cremosi
10 Przepisów
Włochy
Włochy