Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g d'huile végétale
lub 20 g d'huile d'olive -
170 - 200
g d'oignon jaune, en quartiers (voir "Conseil(s)")
lub 170 - 200 g d'oignon rouge, en quartiers (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 954 kJ / 228 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 17 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caraméliser 200 g d'oignons
40 min
Rissoler des oignons
20 min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Oignons rissolés (200 g)
20 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Dorer 250 g d'échalotes
Brak ocen
Rissoler 250 g d'échalotes
Brak ocen
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
Brak ocen
Rissoler 300 g d'oignons
Brak ocen
Oignons caramélisés (200 g)
40 min