Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 bouquet de persil frais, dont les feuilles sont lavées et séchées
- ½ gousse d'ail (opcjonalnie)
- 80 g d'oignon, émincé
- 70 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de tomates pelées en dés, en boîte ou fraîches
- 100 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 400 g d'haricots verts frais, rincés
- 1 pincée de poivre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 732 kJ / 175 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 7.2 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Błonnik
- 5.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin dauphinois
50min
Cuisson du riz
25 Min
Salade de pommes de terre
1 godz. 5 min
Asperges et hollandaise au yogourt
30min
Lasagnes
2h
Aubergines vapeur et riz
1 Std.
Gratin de chou-fleur
55 min
Haricots verts au thym
1 Std. 10 Min
Gratin de pommes de terre
1 Std. 10 Min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40min
Haricots verts à l'ail et au gingembre
20 Min
Salade de haricots verts aux lardons
40min