Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 500 g de boulgour
- 400 - 800 g d'eau
- ½ - 2 c. à soupe d'huile végétale
- ½ - 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 896.4 kJ / 214.1 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 1.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 295.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuisson du riz
25min
Cuisson des pâtes
25min
Cuisson du boulgour moyen
35min
Cuisson du riz basmati
35min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Cuisson de l'épeautre perlé
35min
Cuisson du riz basmati
35min
Rissoler 300 g d'oignons
Brak ocen
Cuisson du riz
25min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min
Oignons rissolés (200 g)
20min