Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'huile végétale
-
200
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers (voir conseil)
lub 200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers (voir conseil)
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 972 kJ / 232 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 18 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuisson du riz
25min
Pommes de terre en robe des champs
30min
Cuisson du riz basmati
35min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20min
Oignons rissolés (200 g)
20min
Cuisson des pâtes
25min
Cuisson des œufs
20min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Cuisson des œufs
20min
Oignons et ail sautés
Brak ocen
Champignons à l'ail
20min
Oignons caramélisés (200 g)
40min