Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'huile végétale
-
200
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers (voir conseil)
lub 200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers (voir conseil)
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 972 kJ / 232 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 18 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuisson du riz
25min
Rissoler lardons et champignons
20min
Cuisson des pâtes
25min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Oignons caramélisés (200 g)
40min
Oignons rissolés (200 g)
20min
Oignons caramélisés (500 g)
45min
Sauce tomates à l'espagnole
25min