Urządzenia i Akcesoria
Frappé fraise-chocolat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 verres
Składniki
-
200 g de crème entière, froide
-
40 g de sucre vanillé, maison
-
300 g de fraises surgelées
-
500 g de lait
-
10 g de jus de citron
-
8 boules de glace au chocolat (350 g en tout), voir conseil
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 verre
Białko
10 g
Kalorie
2014 kJ /
481 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce à l’ail
15 Min
Mousse au thon
5 Min
Cheesecake au citron et crunch aux noisettes
4 Std. 35 Min
Sauce curry
10 Min
Frappé banana split
15 Min
Citronnade
5 Min
Muffins au chocolat
45 Min
Crème glacée aux fruits
5 Min
Café glacé
2 Std. 15 Min
Brownies
45 Min
Macarons au caramel
1 Std. 50 Min
Riz Casimir
45 Min