Frappé fraise-chocolat

Frappé fraise-chocolat

4.0 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 verres

Składniki

  • 200 g de crème entière, froide
  • 40 g de sucre vanillé, maison
  • 300 g de fraises surgelées
  • 500 g de lait
  • 10 g de jus de citron
  • 8 boules de glace au chocolat (350 g en tout), voir conseil

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 verre

Białko 10 g
Kalorie 2014 kJ / 481 kcal
Tłuszcz 31 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...