Frappé fraise-chocolat

Frappé fraise-chocolat

4.0 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 verres

Składniki

  • 200 g de crème entière, froide
  • 40 g de sucre vanillé, maison
  • 300 g de fraises surgelées
  • 500 g de lait
  • 10 g de jus de citron
  • 8 boules de glace au chocolat (350 g en tout), voir conseil

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 verre

Kalorie 481 kcal / 2014 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...