Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g de bison, paleron désossé ou épaule, coupé en morceaux (3 cm), partiellement congelé (30-40 min.) (voir conseil), séparé (225 g + 225 g)
- 150 g de gras de porc, du boucher, coupé en cubes (3 cm), congelé (60 min.) (voir conseil), séparé (75 g + 75 g)
- Wartości odżywcze
- na 450 g
- Kalorie
- 6018.7 kJ / 1438.5 kcal
- Białko
- 113 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 107.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 37.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 313.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bouillon de poulet maison
50 min
Éplucheur Salade chaude de pommes de terre
45 min
Éplucheur Purée de pommes de terre
35 min
Viande hachée
35 min
Oignons hachés
Brak ocen
Poulet piri-piri avec salade de crudités
7h 20min
Poivre grossièrement moulu
5min
Smoothie déjeuner
5min
Moudre son café
5min
Riz blanc au citron et à l'ail
35 min
Riz basmati au curcuma et aux raisins de Corinthe
35 min
Purée de pommes de terre classique
50 min