Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g de bison, paleron désossé ou épaule, coupé en morceaux (3 cm), partiellement congelé (30-40 min.) (voir conseil), séparé (225 g + 225 g)
- 150 g de gras de porc, du boucher, coupé en cubes (3 cm), congelé (60 min.) (voir conseil), séparé (75 g + 75 g)
- Wartości odżywcze
- na 450 g
- Kalorie
- 6018.7 kJ / 1438.5 kcal
- Białko
- 113 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 107.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 37.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 313.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baguette express
2u. 35min
Poudings au caramel anglais (Sticky Toffee Puddings) (Métrique) (TM6)
1 godz.
Pâtes fraîches véganes
Keine Bewertungen
Ail confit
15 Min
Pain plat aux pommes de terre et au romarin (TM6)
1 godz.
Chou farci de tourteau
2 godz.
Antonio Bachour: Fondue au fruit de la passion, brioche et fruits tropicaux (métrique)
4h 30min
Antonio Bachour: Biscuits en cœur, chocolat-framboise (métrique)
9h
Antonio Bachour: Crèpes à la crème de mascarpone et petits fruits (métrique)
45min
Filet de bœuf avec riz, amandes et canneberges (Métrique)
1 godz.
Gâteau au fromage à la japonaise (Anna) Métrique
6 godz. 15 min
Soupe de raviolis wonton au poulet
2h 5min