Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 - 450 g de viande, sans tendons, coupée en morceaux (3 cm/1 po.), partiellement congelée en une seule couche pendant 30-60 minutes
- Wartości odżywcze
- na 450 g
- Kalorie
- 1631.8 kJ / 390 kcal
- Białko
- 64.8 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 14.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 237 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce béchamel
15 Min
Lasagnes
2h
Purée de pommes de terre (avec le Peeler)
35 Min
Cuisson des pommes de terre avec le disque cuisson et éplucheur (TM5)
45min
Cuisson du riz basmati
35 Min
Antonio Bachour: Fondue au fruit de la passion, brioche et fruits tropicaux (métrique)
4sa 30 dk
Pommes de terre rôties (Betty) Métrique
1h 15min
Parmesan râpé
5 Min
Purée Parmentier nature
55 Min
Jus d'orange frais
5 Min
Sauce tomate pour tous les jours
30 Min
Sauce tomates à l'espagnole
25 Min