Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 - 450 g de viande, sans tendons, coupée en morceaux (3 cm/1 po.), partiellement congelée en une seule couche pendant 30-60 minutes
- Wartości odżywcze
- na 450 g
- Kalorie
- 1631.8 kJ / 390 kcal
- Białko
- 64.8 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 14.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 237 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuisson du riz
25min
Cuisson du riz basmati
35min
Parmesan râpé
5 min
Maïs vapeur au chili et à la lime
25min
Cuisson des pommes de terre avec le disque cuisson et éplucheur (TM5)
45 min
Crème fouettée
10min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20min
Cuisson des pâtes
25min
Cuisson des œufs
20min
Beurre
40min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 min
Oignons caramélisés (200 g)
40min