Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
10
g d'huile végétale
lub 10 g d'huile d'olive - 10 g de beurre, doux ou demi-sel
- 350 g d'échalote, coupées en deux dans la longueur
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1194 kJ / 285 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 45 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Cuisson du riz long blanc
35min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Bûche sushi, mangue, saumon, avocat et chips de gingembre
2 godz.
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 godz. 10 min
Nougatine
1 godz. 30 min
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Dorer 350 g d'échalotes
Brak ocen
Dorer légèrement ail et oignons
Brak ocen
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Champignons sautés
55 min
Boulettes de poulet sauce tomate et spaghettis
1 godz.