Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon (env. 40 g) coupé en deux
- 200 g de ketchup
- 100 g de boisson au cola
- 30 g de concentré de tomates
- 20 g de sauce Worcestershire
- 1 - 2 c. à café de sauce au poivre, type Tabasco, selon les goûts
- 10 g d'huile végétale
- 20 g de moutarde
- 10 g de vinaigre
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de curry en poudre, doux
- ½ c. à café de poivre, moulu
- ½ c. à café de cumin en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 243 kJ / 58 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caramels à la crème
2 godz.
Filet de porc sauce moutarde
30 min
Tartines à la salade d’œufs
15min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Pesto de basilic
10min
Yogourt nature
12h
French dressing raffiné
15min
Mousse au thon
5 min
Sauce hollandaise
15min
Filet de porc bardé et son beurre aromatisé
1h 45min
Frites torsadées et sauce à l’ail
45 min
Beurre aux herbes
5 min