Urządzenia i Akcesoria
Sauce hollandaise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
350 g
Składniki
-
250 g de beurre coupé en morceaux
-
50 g d'eau
-
1 c. à soupe de jus de citron
-
3 jaunes d'œufs
-
½ c. à café de sel
-
1 pincée de poivre, moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
3 g
Kalorie
2500 kJ /
598 kcal
Tłuszcz
65 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mousse au thon
5 min
Sauce à l’ail
15 min
Sauce Hollandaise
15 min
Sauce moutarde
5 min
Sauce cocktail
5 min
Sauce béarnaise
20 min
Mayonnaise
5 min
Steak de filet de bœuf et son beurre à l'ail et aux aux fines herbes
2 godz. 15 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Meringues de l'Emmental
2 godz. 15 min
Coulis de framboises
10 min
French dressing raffiné
15 min