Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de gros sel de mer
- 2 c. à café d'origan séché
- 2 c. à café de basilic séché
- 3 c. à café de persil séché
- 1 c. à café de thym, séché
- 1 c. à café de romarin, sec, haché
- 1 gousse d'ail, coupée en deux
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 136 kJ / 33 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 1.7 g
Alternatywne przepisy
Bouillon de légumes en poudre
5h
Petits pains du 1er août
1h 10 min
Mousse aux myrtilles
10min
Crème glacée aux fruits
5min
Salade pommes-carottes
5min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 min
French dressing raffiné
15min
Mousse au thon
5min
Sauce balsamique
10min
Confiture d'abricot pour les provisions
55 min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5min
Sauce à salade à la française
20min