Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de gros sel de mer
- 2 c. à café d'origan séché
- 2 c. à café de basilic séché
- 3 c. à café de persil séché
- 1 c. à café de thym, séché
- 1 c. à café de romarin, sec, haché
- 1 gousse d'ail, coupée en deux
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 136 kJ / 33 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 1.7 g
Alternatywne przepisy
Papet vaudois
55min
Crème glacée aux fruits
5 Min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55min
Pain toupie rapide
40min
Soft ice vanille
13 Std.
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5 Min
Moutarde mi-forte
25min
Caramels au beurre salé
1 godz. 45 min
Läckerli de Bâle
1h 10min
Pâte de bouillon de légumes végane
1h
Salade de fenouil au parmesan (TM6)
10min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min