Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de sucre
- 2 jaunes d'œufs
- 65 g de miel
- 500 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 1 c. à café d'arôme de vanille, naturel
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1198 kJ / 285 kcal
- Białko
- 1.968 g
- Węglowodany
- 17.64 g
- Tłuszcz
- 23.83 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Café glacé
2h 15 min.
Glace au citron
12sa 30 dk
Frites torsadées et sauce à l’ail
45min
Papaya'péro
Nessuna valutazione
Glace à la rhubarbe
36 godz. 25 min
Glace à l'avocat
4 Std. 15 Min
Mini focacce fantaisie
2u. 5min
Glace au caramel
9 Std.
Tartines à la salade d’œufs
15min
Biberlis d'Appenzell
2u. 20min
Soupe au vin de Soleure
1h
Sorbet au café rapide
5min