Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre
- 200 g de beurre, froid coupé en morceaux
- 370 g de farine
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 1 ½ c. à café de sucre vanillé, maison
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1904 kJ / 455 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 1.4 g