Urządzenia i Akcesoria
Pâte brisée
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
720 g
Składniki
-
100 g de sucre
-
200 g de beurre froid coupé en morceaux
-
370 g de farine
-
1 œuf
-
1 pincée de sel
-
1 ½ c. à café de sucre vanillé, maison
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
6 g
Kalorie
1904 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Tarte aux pommes
1 godz. 15 min
Pâte feuilletée, rapide
2 godz.
Pâte à pizza
1 godz.
Purée de pommes de terre
45 min
Brioche
9 godz. 30 min
Soupe de potiron
35 min
Sauce béchamel
15 min
Compote de pommes
20 min
Soupe au potiron
35 min
Pâte brisée
2 godz. 5 min
Meringues de l'Emmental
2 godz. 15 min