Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de almejas
- 5 pizcas de sal
- 20 g de aceite de oliva
- 700 g de poro, en trozos (2 cm)
- 60 g de vino blanco seco
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 3 pizcas de pimienta blanca molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 652 kJ / 155 kcal
- Białko
- 12.2 g
- Węglowodany
- 6.2 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 349 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaghetti alla putanesca
40min
Jugo de carne al chipotle
55min
Gelatina de jocoque
1h
Filete de res en salsa de queso con rajas (Black Diamond)
3h
Sopa de ajo
40min
Sopa de manzana con queso azul y chipotle
30min
Conejo adobado
13h
Sopa de verduras con pesto de nuez de la india TM6
2 Std. 20 Min
Ensalada de lenguado con papas, pimientos y aderezo, al vacío TM6
1h 55min
Lonche de frittata con chorizo
40min
Pipián al chile manzano
10min
Panqué de elote al Varoma
2 Std. 20 Min