Estofado de almejas y mejillones con poro
TM6 TM5

Estofado de almejas y mejillones con poro

(Brak ocen)

Składniki

  • 500 g de almejas
  • 5 pizcas de sal
  • 20 g de aceite de oliva
  • 700 g de poro, en trozos (2 cm)
  • 60 g de vino blanco seco
  • 1000 g de mejillones frescos limpios
  • 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 3 pizcas de pimienta blanca molida

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
652 kJ / 155 kcal
Białko
12.2 g
Węglowodany
6.2 g
Tłuszcz
7.3 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Błonnik
2.7 g
Sód
349 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy