Urządzenia i Akcesoria
Pasta fresca de chile ancho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porciones
Składniki
-
30 g de chile ancho , desvenado y sin semillas
-
30 g de aceite
-
20 g de agua
-
100 g de jitomate
-
1 pizca de sal
-
350 g de harina
-
2 huevos , (120 g aprox)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
1235 kJ /
294 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
48 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pastas Frescas
4 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Sopa de tortilla
40 min
Pasta con anchoas y pan molido
45 min
Caldo poblano
35 min
Tacos ahogados en salsa de chile piquín
1 godz.
Espárragos con salsa de jamiaca
40 min
Chiles anchos rellenos de chicharrón
1 godz.
Pierna adobada navideña
1 godz. 45 min
Salsa de chile manzano
10 min
Salsa verde con chipotle
20 min
Enchiladas poblanas veganas
40 min
Pozole negro
1 godz. 15 min
Caldo de camarón
40 min