Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de chile ancho, desvenado y sin semillas
- 30 g de aceite
- 20 g de agua
- 100 g de jitomate
- 1 pizca de sal
- 350 g de harina
- 2 huevos, (120 g aprox)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1235 kJ / 294 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado a la talla
40min
Pescado con ajo y chile de árbol
40min
Pasta de jitomate y chorizo
25min
Marlín ahumado en escabeche (Black Diamond)
10min
Crema de pistache (Black Diamond)
1h
Fideo seco en salsa de chiles
35min
Linguini con surimi y berros
25min
Pasta fresca de ajo y perejil
30min
Huevos ahogados en cazuela
45min
Pasta al pesto con salmón
40min
Pasta al poblano
35min
Fideos con chorizo
30min