Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'huile de noix ou autre huile végétale
- 1 - 2 oranges, bio de préférence, zeste et jus
- 30 g d'échalotes
- 20 g de moutarde forte
- ½ c. à café de curry en poudre
- ½ c. à café de sel
- 20 g de vinaigre de fruit (pomme ou pêche par ex.)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2050.3 kJ / 490 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 3.9 g
- Tłuszcz
- 52.9 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce hollandaise
25 min
Sauce au yaourt
5 Min
Crème caramel
3 Std.
Sauce béarnaise
20min
Glace aux fruits
5 Min
Cabillaud au beurre d'agrumes
50 Min
Sauce beurre blanc
20min
Mousse glacée aux fruits rouges
10 Min
Sirop au chocolat
20min
Velouté de potiron et crevette
35 Min
Crème fouettée
10 Min
Mousse aux fruits rouges
5 Std.